Rynek żywności ekologicznej
Zdrowa żywność w koszykach Polaków. Jakie czynniki wpływają na decyzje zakupowe klientów? [BADANIE] 10.10.2023 / 11:57
Czy Nutri-Score łamie zbiorowe interesy konsumentów? W tej sprawie wypowie się UOKiK 30.08.2023 / 18:31
Białe certyfikaty. Co to jest? Dlaczego firmy powinny się nimi zainteresować? 08.08.2023 / 18:37
Bio Planet zapowiada mocny wzrost mimo cieńszych portfeli konsumentów. Firma zaczyna zbierać owoce ostatnich inwestycji 26.05.2023 / 21:31
Carrefour tworzy sieć dostawców zaangażowanych w produkcję odpowiedzialnej żywności. Wiemy jakie firmy dołączyły do paktu! 14.04.2023 / 20:02
Brudny ślad branży spożywczej. Znakowanie żywności śladem węglowym ma wpłynąć na wybory zakupowe konsumentów [DLA SUBSKRYBENTÓW] 17.03.2023 / 09:00
Katarzyna Grudzień, Wojciech Pastyrczyk, PwC: Konsumenci chcą diety, która nie szkodzi klimatowi. Ale spożycie mięsa i tak rośnie 28.02.2023 / 17:57
Wysokie ceny zdrowszej żywności barierą dla Polaków. Nawyki żywieniowe pogorszyły się w czasach galopującej inflacji [BADANIE] 25.02.2023 / 11:09
Konrad Kaszuba
Łukasz Rawa
Paweł Jachowski
Prezes Castoramy zdradza, jak chce pokonać Allegro na rynku DIY [WYWIAD]
Sklepy Eurocashu podbiją rynek gastro. Żabka powinna zacząć oglądać się za siebie?
30 mld zł inwestycji na 30 lat Biedronki. Szef Jeronimo Martins: To Polska uczyniła Biedronkę wielką
Dino – lokalny bohater czy killer małych sklepów? Komu naprawdę odbiera klientów?
Szef Biedronki: Sukces z Polski możemy powtórzyć w Europie. Luis Araujo o planach ekspansji