Horeca i qsr

Sieć kawiarni The White Bear Coffee zamierza przyspieszyć tempo ekspansji. Rośnie zainteresowanie przedsiębiorców modelem franczyzowym firmy 01.04.2025 / 09:05

Tchibo wprowadza do menu coffee barów Pop Latte, którego recepturę stworzyła jedna z pracowniczek 30.03.2025 / 14:15

Pizza strzałem w gastronomiczną dziesiątkę. Żabka chwali się wynikami i zapowiada rozwój streetfoodowej oferty 27.03.2025 / 11:34

Jesper Oestergaard, szef 7-Eleven w Danii prognozuje przyszłość sklepów convenience i handlu spożywczego [WYWIAD] 26.03.2025 / 12:06

Właściciel znanych restauracji prognozuje wzrosty. Co czeka Grupę Mex Polska? 25.03.2025 / 11:13

Przychody restauracji zarządzanych przez Sfinks Polska poszły w góry. Prezes spółki, Sylwester Cacek, zapowiada kontynuację strategii 25.03.2025 / 08:56

Grycan Café – znana polska marka rozwija swój odświeżony koncept lodziarnio-kawiarni. Jak wyglądają placówki w nowym standardzie? 24.03.2025 / 13:21

Jerzy Tymofiejew, CEO Rex Concepts, gościem Retail Trends 2025. Weźmie udział w debacie na temat hybrydyzacji w handlu 24.03.2025 / 11:41

Świat nie dogoni Żabki! - uważa Krzysztof Krawczyk, szef CVC w Polsce
Biedronka wyciąga rękę do pracowników, którzy buntują się przeciwko nowym zasadom przyznawania premii
ROP, czyli Rozmowy Okropnie Problematyczne. Batalia ważniejsza od tej o system kaucyjny
Dino znów zaskoczy konkurentów. Sieć wejdzie w nowe obszary biznesowe. Czym chce się zająć? [TYLKO U NAS]
Jak smakuje żółty kolor, a jak czerwony? Zaskakujące wyniki międzynarodowego badania napojów, czyli jak kolor wpływa na smak?