Rynek żywności funkcjonalnej

Paweł Piątek, Danone: Mamy za sobą ogromną pracę w zakresie optymalizacji oferty produktowej i polityki cenowej 14.11.2023 / 11:30

Ukryte koszty systemów żywnościowych są niezwykle wysokie. Jak sobie z nimi poradzić? 06.11.2023 / 12:13

Zakaz sprzedaży energetyków osobom niepełnoletnim coraz bliżej. Jak wpłynie na rynek? 16.10.2023 / 10:52

Zdrowa żywność w koszykach Polaków. Jakie czynniki wpływają na decyzje zakupowe klientów? [BADANIE] 10.10.2023 / 11:57

WYWIAD Dominika Kowalczyk, Onesano: Branża suplementów szybko się rozwija. Jednak wyzwań nie brakuje 27.09.2023 / 14:10

Hiperżywność trafi do sklepów! Założyciele Oshee tworzą nową kategorię spożywczą i pokazują markę Eatyx 12.09.2023 / 18:06

Danone wybuduje w Opolu fabrykę produkującą specjalistyczną żywność. Przeznaczy na to 230 mln zł 06.09.2023 / 16:59

Białe certyfikaty. Co to jest? Dlaczego firmy powinny się nimi zainteresować? 08.08.2023 / 18:37

Henryk Kania oskarża Biedronkę, że doprowadziła do upadłości jego zakłady mięsne
Carrefour musi zostać w Polsce! [FELIETON]
InPost tworzy konkurencję dla Allegro. "Rafał Brzoska może wygrać wojnę o polski e-commerce”
Nowy format sklepów Stokrotki. Pierwszy ruszył w Lublinie [GALERIA]
Biedronka wprowadza nowe zasady parkowania przy sklepach. System kamer naliczy nawet 3,5 tys. zł kary