Rynek żywności ekologicznej

Czy Nutri-Score łamie zbiorowe interesy konsumentów? W tej sprawie wypowie się UOKiK 30.08.2023 / 18:31

Białe certyfikaty. Co to jest? Dlaczego firmy powinny się nimi zainteresować? 08.08.2023 / 18:37

Bio Planet zapowiada mocny wzrost mimo cieńszych portfeli konsumentów. Firma zaczyna zbierać owoce ostatnich inwestycji 26.05.2023 / 21:31

Carrefour tworzy sieć dostawców zaangażowanych w produkcję odpowiedzialnej żywności. Wiemy jakie firmy dołączyły do paktu! 14.04.2023 / 20:02

Brudny ślad branży spożywczej. Znakowanie żywności śladem węglowym ma wpłynąć na wybory zakupowe konsumentów [DLA SUBSKRYBENTÓW] 17.03.2023 / 09:00

Katarzyna Grudzień, Wojciech Pastyrczyk, PwC: Konsumenci chcą diety, która nie szkodzi klimatowi. Ale spożycie mięsa i tak rośnie 28.02.2023 / 17:57

Wysokie ceny zdrowszej żywności barierą dla Polaków. Nawyki żywieniowe pogorszyły się w czasach galopującej inflacji [BADANIE] 25.02.2023 / 11:09

Zakupy spożywcze Polaków w czasach wysokiej inflacji. Jak i gdzie kupują? Jak wybierają sklepy i produkty? [RAPORT 2023] 20.02.2023 / 20:34

Carrefour musi zostać w Polsce! [FELIETON]
Henryk Kania oskarża Biedronkę, że doprowadziła do upadłości jego zakłady mięsne
InPost tworzy konkurencję dla Allegro. "Rafał Brzoska może wygrać wojnę o polski e-commerce”
Nowy format sklepów Stokrotki. Pierwszy ruszył w Lublinie [GALERIA]
Stokrotka otwiera market w nowym formacie. Sklep z własną piekarnią i kasami AI [GALERIA]