Rynek mięsa, drobiu i wędlin

Animex zainwestował ponad 100 mln zł! Co firma chce produkować z pierza i tłuszczu drobiowego? 08.03.2025 / 23:56

Polskie mięso wcale nie było polskie. Kontrola przeprowadzona w hipermarketach w całym kraju wykazała duże nieprawidłowości 06.03.2025 / 14:02

Sokołów nie poddaje się narracji z USA i nadal chce inwestować w zrównoważony rozwój 03.03.2025 / 15:41

Producenci grożą wstrzymaniem dostaw jaj do dwóch dużych sieci sklepów. Poszło o koszty seksowania 03.03.2025 / 09:39

Przyszłość białka: mięso laboratoryjne a regulacje prawne – kluczowe kwestie dla biznesu [KOMENTARZ EKSPERCKI] 21.02.2025 / 11:46

Carrefour ma pomysł, jak pokonać Lidla i Biedronkę. Operator poluje na małe firmy i wzmacnia strategię lokalności 09.02.2025 / 20:38

Bacówka otworzy flagowe sklepy w największych miastach w Polsce. Sieć mocniej postawi też na ekspansję za granicą [NASZ NEWS] 05.02.2025 / 14:22

Mosa Meat rusza na podbój Europy! Wołowy tłuszcz komórkowy zrobi rewolucję, która zmieni rynek produktów roślinnych i sektor mięsny 22.01.2025 / 22:01

Świat nie dogoni Żabki! - uważa Krzysztof Krawczyk, szef CVC w Polsce
Biedronka wyciąga rękę do pracowników, którzy buntują się przeciwko nowym zasadom przyznawania premii
ROP, czyli Rozmowy Okropnie Problematyczne. Batalia ważniejsza od tej o system kaucyjny
Dino znów zaskoczy konkurentów. Sieć wejdzie w nowe obszary biznesowe. Czym chce się zająć? [TYLKO U NAS]
Jak smakuje żółty kolor, a jak czerwony? Zaskakujące wyniki międzynarodowego badania napojów, czyli jak kolor wpływa na smak?